Chalet Ardennen
Chalet in Houffalize te koop

Zelf eigenaar worden van een vakantiewoning in de Ardennen? Dit is uw kans!

  • Rue de la Tannerie 28 - laatste woning op eind van het pad - de beste ligging én het mooiste uitzicht!

  • Grondopp. 8a11ca

  • Vraagprijs: EUR 210.000 

De woning is een houtskeletbouw met buitenzijde in onderhoudsvrij cederhout, volwaardig geisoleerd.  Indeling: Gelijkvloers met woon/eetruimte, mezzanine,  moderne keuken met vaatwasmachine en alle keukengerei, badkamer, apart toilet, ruime slaapkamer. Verdiep met twee slaapkamers en overloop. Er is eveneens een afgesloten garage en schuurtje. Verwarming : electrisch en/of houtkachel.

De woning wordt volledig bemeubeld verkocht, alsook alle materialen en gereedschappen zijn inbegrepen (houtvoorraad, grasmaaier, bosmaaier,…). De woning is instapklaar en verhuur-klaar, en kan onmiddellijk huurinkomsten genereren. Deze woningen behoren tot de best verhuurde (en meest gewaardeerde) in de Ardennen. Meer dan 25% van de gasten zijn terugkerende klanten.

Deze woning is ideaal voor investeerders, of gezinnen die een vakantiewoning in de Ardennen wensen te verwerven met een beperkte eigen investering.

worst-case scenario realistisch scenario optimaal scenario**
Verhuur-opbrengst per jaar* €10000 €14000 €18000
Gemiddelde huuropbrengst per maand* €833 €1166 €1500

*exclusief eventuele agentchapscommissies, die in mindering gebracht dienen te worden. 

** om deze hogere bezettingsgraad te genereren, zijn bepaalde bijkomende investeringen wenselijk (bv. installatie Wi-Fi)

¨Contacteer ons voor meer info.