Activiteiten Voor Kinderen


Houtopia In het centrum van Houffalize. Een wereld voor kinderen.
Het centrum is elke dag open van 11 uur tot 17 uur. In juli en augustus werd de toegang nog uitgebreid: toegang zonder onderbreking van 10 uur tot 19 uur. 's Winters is het centrum 24, 25 en 31 december, elke zaterdag buiten de schoolvakanties, de hele maand januari en op feestdagen gesloten.

Bezoekers krijgen ook toegang tot de mooie openlucht speelruimte, met spectaculaire glijbaan over de Ourthe.

Plopsaland Coo Het volledig vernieuwde pretpark in Coo, op minder dan een half uurtje rijden van de Chalet. Combineer met een bezoek aan de watervallen!
Wildpark op 2 km van het centrum van La Roche, op de weg naar Houffalize.

Maak neem het er ineens van, en neem in het centrum van La Roche het toeristentreintje. Dat brengt je helemaal naar boven naar het wildpark. Doe ter plekke een terrasje terwijl de kinderen zich moe lopen (en daardoor hopelijk vroeg zullen slapen). Neem dan het volgende treintje terug naar La Roche.

Wildpark In St;-Hubert, op 25 min rijden van de chalet
Domaine du Monti natuurreservaat en wildpark in Vielsalm, op 30 min. van de chalet.
Barvaux Maislabyrint - één van de grootste attracties in de streek. Ideale bezoektijd : augustus en september. Combineer het met een bezoek aan het kleinste stadje ter wereld, Durbuy.
Aywalle Le Monde Sauvage, op een half uur rijden van de chalet.

Kinderboerderij, zeeleeuwenshow, roofvogelshow, safari. Je vindt er giraffen, struisvogels, nijlpaarden, zebra's, dromedarissen, kamelen, gnoes, neushoorns, antilopen, olifanten, en walen.

Grotten
  • Grotten van Hotton
  • op 30 min. van de chalet. de langste grotten van Belgie! Begeleide wandeling duurt 90 minuten.
  • Grotten van Remouchamps
  • De langste ondergrondse boottocht van Belgie. Op 30 min. van de chalet